Integrale aanpak
We zijn voorstander van een integrale aanpak van een project. De Verkerk Groep is steeds vaker onderdeel van een bouwteam en daarmee betrokken bij de uitwerking van een definitief ontwerp, eventueel uitgewerkt in een BIM. Beheersing van het traject door vakkennis en ervaring zorgt ervoor dat faalkosten tot een minimum worden beperkt.  

Overzichtelijk
Opdrachtgevers werken graag met één contactpersoon. Een vertrouwd gezicht. Hier houden we altijd rekening mee. Dit werkt prettig en is overzichtelijk. Samen met de ontwerpers, engineers en servicetechnici zorgen wij als één blok ervoor dat uw project efficiënt en vakkundig gerealiseerd wordt! 

Duurzaamheid
De Verkerk Groep heeft ruime ervaring in projectmatig werken vanuit het BREEAM-NL principe. 

Of het nu om een nieuw gebouw, een gebiedsontwikkeling of een nieuw datacenter gaat; duurzaamheid heeft een waarde die steeds meer wordt erkend en gevraagd door onze opdrachtgevers. 

BIM
Werken met BIM (Bouwwerk Informatie Model) is meer dan een 3D weergave van een gebouw. De integratie van verschillende bouwdisciplines vinden wij een groot voordeel. Door vroegtijdig samenwerken en afstemmen ontstaat een fijne werksituatie die voordelen biedt voor de opdrachtgever. Wij zijn voorstander van het werken op deze manier.

Servicedienst, altijd en overal
Mocht er onverhoopt een mankement aan een installatie zijn, dan staat onze eigen servicedienst (24/7) klaar om direct tot een oplossing van het probleem te komen.