Een betrouwbare energievoorziening is van vitaal belang. Van een kantoorgebouw tot bedrijventerrein. Van ziekenhuis tot culturele instelling.

Veelzijdig specialist
Denken in oplossingen in plaats van problemen is een filosofie die wij graag omarmen. Het verzorgen van elektrotechnische installaties, renovatie en onderhoud voor utiliteitsprojecten is een specialiteit van de Verkerk Groep. Wij hebben door heel Nederland projecten van alle denkbare groottes met succes opgeleverd. Hierdoor zijn er weinig projecten waar wij niet de uitdaging mee aan willen gaan. Door de succesvolle samenwerking tussen onze afdelingen kunnen wij een totaaloplossing verzorgen. Hierbij valt te denken aan verlichting, ICT, klimaattechniek, branddetectie en beveiliging. Voor de opdrachtgever is dit een ideale situatie!

Onderwijs
Op het gebied van onderwijs is de Verkerk Groep een sterke partner. Wij hebben een uitgebreid portfolio met diverse universiteitsfaculteiten en andere onderwijsgerelateerde instellingen.

Cultuur
Ook voor culturele instellingen draaien wij onze hand niet om. Voor diverse theaters, musea en andere instellingen in deze boeiende sector hebben wij als renovatiespecialist onze expertises mogen laten zien. 

Wonen/winkels
Diverse bekende winkelketens hebben al gebruikgemaakt van onze expertise. Wij hebben door heel Nederland diverse panden van verschillende groottes voorzien van onder andere elektrotechnische en klimaattechnische installaties. Uitschieters op dit gebied zijn voor de Verkerk Groep de zogenaamde woon- en winkelcomplexen, waarbij bedrijvigheid en residenties gecombineerd worden tot één geheel.

Service en onderhoud
Bij het in gebruik nemen van een installatie moet altijd een beheer - en onderhoudsplan opgesteld worden, zodat de gebruiker langer plezier heeft van de installatie en storingen tot een minimum beperkt kunnen worden. Een gedeelte van de beheer- en onderhoudswerkzaamheden kan zelf worden uitgevoerd. Maar als het complexe materie wordt moeten speciaal opgeleide technici worden ingeschakeld. Wij zijn hiervoor de ideale partner.