Paneelbouw is een specialisme van de Verkerk Groep. Onze panelen zijn mondiaal een begrip. Jarenlange ervaring in de paneelbouw en doorlopend onderzoek naar verbeteringen hebben ons een toonaangevende speler in de markt gemaakt. Klanten uit alle windstreken weten de Verkerk Groep te vinden voor regel- en besturingspanelen, patchpanels, motor-controlcenters en verdeelinrichtingen.

Optimale kwaliteit
Voor projecten op het gebied van regeltechniek, industriële automatisering, utiliteit, datacommunicatie en de maritieme sector zorgt de productieafdeling Paneelbouw voor optimale kwaliteitsproducten. Hiermee worden storingen in het proces voorkomen en een zo hoog mogelijk rendement behaald. 

Integrale oplossingen
De panelen en verdeelinrichtingen die door de Verkerk Groep worden geleverd zijn doorgaans uniek en op uw wensen afgestemd. Het is uiteraard ook mogelijk om deze panelen en verdeelinrichtingen in series te bouwen. Kleine of grote panelen, eenvoudig of met bijzondere eisen, voor de Nederlandse of buitenlandse markt; u heeft bij ons voldoende mogelijkheden. De Verkerk Groep kan bovendien invulling geven aan het gehele traject. Zo verzorgen we de calculatie, engineering, assemblage en het testen. Ook schuiven we regelmatig aan in de ontwikkelingsfase van een project om mee te denken over integrale oplossingen.

De Verkerk Groep verzorgt alles op het gebied van:

  • Regelpanelen klimaatinstallaties
  • Besturingspanelen
  • Verdeelinrichtingen