Elektrotechnische installaties, laagspanning of hoogspanning, de complete aanleg of uitsluitend onderhoud en beheer. Een goede en betrouwbare energievoorziening is van vitaal belang voor het behouden van continuïteit binnen een fabriekscomplex of gebouw. Sinds jaar en dag adviseren, ontwerpen, realiseren, onderhouden en beheren wij duurzame elektrotechnische installaties in de utiliteit, industrie, gezondheidszorg en marine en offshore. Van kwaliteit tot comfort, van veiligheid tot duurzaamheid. De Verkerk Groep is uw ideale partner voor elektrotechnische dienstverlening.

Veelzijdig specialist
Als veelzijdig specialist hebben wij voor elk technisch vraagstuk een passende oplossing. Wat betreft regeltechnische installaties voor een ideaal woon- en werkklimaat hebben we ervaren specialisten in dienst met jarenlange ervaring om deze complexe techniek optimaal toe te passen. Op het gebied van besturingstechniek van (grootschalige) machines en apparatuur in fabrieks- of industriecomplexen wordt de Verkerk Groep regelmatig gevraagd voor de aanleg hiervan. Ook het aanbrengen van duurzame (nood)verlichting en volledige IP-netwerken is ons niet onbekend. Daarnaast is de integratie van ICT en het toepassen van energiebesparende maatregelen niet meer weg te denken uit onze bedrijfsprocessen.

Integrale aanpak
We zijn voorstander van een integrale aanpak van een project. De Verkerk Groep is steeds vaker onderdeel van een bouwteam en daarmee betrokken bij de uitwerking van een definitief ontwerp. Beheersing van het traject door vakkennis en ervaring zorgt ervoor dat faalkosten tot een minimum worden beperkt.

Als geen ander kennen wij het belang van een goede en betrouwbare energievoorziening. Indien mogelijk doen we dit zoveel mogelijk met duurzame installaties, naast milieuvriendelijkheid zorgt het voor energiebesparing. Betrouwbaarheid, continuïteit en veiligheid staan bij ons hoog in het vaandel. Om onze installaties optimaal te realiseren en te onderhouden innoveren wij elke dag. 

De Verkerk Groep is het antwoord op al uw vraagstukken op het gebied van:

  • Laagspanningsinstallaties
  • Hoogspanningsinstallaties
  • Meet- en regeltechniek
  • Verlichting
  • IP- netwerken
  • Besturingstechniek