Chemische procesindustrie, machinebouw, tankterminals en voedingsmiddelenindustrie. Onze elektrotechnische expertise voor de industriële sector is enorm. Wij verzorgen al vele jaren elektrotechnische installaties voor industriële productieprocessen in de (petro)chemie, staal-, farmaceutische, voedingsmiddelen- en levensmiddelenindustrie en raffinaderijen.

Geavanceerd
Onze industriële specialisten ontwikkelen onder de vlag van Verkerk Industrial Services naast complete installaties ook de meest geavanceerde en innovatieve procesbesturingen en instrumentatiesystemen.

Automatiseren van bedrijfsproces
Bij industriële automatisering draait alles om het automatiseren van productie- en bedrijfsprocessen. Het handwerk is vervangen door intelligente machines, robots en geavanceerde productielijnen. Om dergelijke installaties te automatiseren zijn een brede expertise en specialistische ervaring een absolute noodzaak.

In de loop der jaren heeft de Verkerk Groep uitgebreide ervaring opgedaan met tal van toepassingen in uiteenlopende sectoren.

Integrale aanpak
Chemische procesindustrie, machinebouw, tankterminals, voedsel- en genotsmiddelenindustrie en waterzuivering zijn een aantal bekende sectoren voor onze software engineers. Zij werken overeenkomstig de internationaal gehanteerde standaarden, zoals IEC 1131, ISA-88 en ISA-95. Met onze gedegen integrale aanpak zijn wij in staat om procesverstoringen tot een minimum te beperken.

Optimale productiviteit
Dit levert een optimale productiviteit op. Wij zijn thuis in een groot aantal applicaties en hebben met toonaangevende softwareleveranciers een duurzame relatie opgebouwd. Een garantie voor up-to-date kennis voor uw organisatie!