Het begint met een visie, een concept en pas daarna de verwerking ervan in technologie. De gezondheidszorg is een dynamische branche die vraagt om complete, geïntegreerde oplossingen. Vooral in deze tijden waar we meer met minder moeten doen en mensen langer zelfstanding willen én moeten blijven wonen. Een integrale benadering betekent het gezamenlijk ontwikkelen van plan én concept tot en met realisatie, onderhoud en beheer.

Totaaloplossing
De Verkerk Groep is samen met Verkerk Service Systemen in staat om een totaaloplossing te bieden voor zorginstellingen, van complete elektrotechnische installaties van de instelling tot eigen fabricaat verpleegroepsysteem en van een perfect werkend klimaatsysteem tot inspecties van de elektrotechnische installaties en beveiliging van het pand.

De kracht van de Verkerk Groep is de bundeling van deze specialismen als sterke profilering naar de markt.

Korte lijnen
Werkend vanuit een projectorganisatie met korte lijnen creëren we samen met Verkerk Service Systemen al meer dan 30 jaar totaaloplossingen voor onze opdrachtgevers in de gezondheidszorg.

Zorg zonder zorgen
Projecten waar we trots op zijn en die laten zien waar de Verkerk Groep goed in is. Soms groots en meeslepend, soms klein en bijna onzichtbaar. Maar allemaal met evenveel passie en vakkennis gerealiseerd waarbij 'zorg zonder zorgen' voor onze opdrachtgever het uitgangspunt is!