wtc-den-haag-verkerk-elektrotechniek-3
wtc-den-haag-verkerk-elektrotechniek-2

Opdrachtgever

Bakels en Ouwerkerk Bouwgroep

Opdracht

Aanleg duurzame elektrotechnische installaties tijdens transformatie

Status

Opgeleverd

World Trade Center The Hague is de centrale ontmoetingsplek voor zowel het regionale als het internationale bedrijfsleven in de regio Haaglanden. Met vernieuwingen heeft WTC The Hague haar serviceniveau verhoogd en zich verder ontwikkeld als spin in het web van het Haagse business district.

De Verkerk Groep is verantwoordelijk voor alle duurzame elektrotechnische installaties tijdens de transformatie. De verbouwing bestond uit de verplaatsing van de hoofdentree, uitbreiding van het Conference Center, toevoegingen van nieuwe voorzieningen zoals een restaurant, AH to Go, koffiebar, fitness centrum, noodle bar en de installatie van nieuwe roltrappen. Daarnaast is de voormalige entreehal getransformeerd naar een multifunctionele congreszaal die ruimte biedt aan 500 personen. Hierdoor ontstaat er een ideale mix van kantoren, horeca en dagelijkse voorzieningen voor de gebruikers van het WTC.

Bijzonder aandachtspunt tijdens de verbouwing was de blijvende aanwezigheid van gebruikers van de kantoren en hotel. Hierdoor was er continu aandacht voor de veiligheid van de in het gebouw aanwezige personen.

Onze werkzaamheden:

- Advies
- Installaties
- Voeding
- Kanalisatie
- Verlichting
- Noodverlichting
- Data-installatie
- Brandmeldinstallatie
- Ontruimingsinstallatie
- Toegangscontrole
- Inbraakbeveiliging
- CCTV

Terug naar Utiliteit