leidsenhage-1
leidsenhage-4
leidsenhage-2
leidsenhage-3

Opdrachtgever

Koers Groep

Opdracht

Diverse elektrotechnische werkzaamheden ten behoeve van de transformatie van het voormalige V&D pand in winkelcentrum Leidsenhage

Status

Opgeleverd

In opdracht van Unibail-Rodamco Nederland Winkels BV verzorgde Koers in winkelcentrum Leidsenhage in 2016 een transformatie van het pand gelegen aan het Eglantierhof 2 te Leidschendam. Na het vertrek van de winkelketen V&D is in totaal 4.500 m2 van het pand ingericht als tijdelijke huisvesting voor 8 winkels.  Winkelcentrum Leidsenhage zal na de uitbreiding en verbouwing in 2019 verdergaan als ‘Mall of the Netherlands’ en wordt het grootste winkelcentrum van Nederland.

Uniek en volledig overdekt waar bezoekers een dag lang kunnen verblijven. Centraal staan circa 280 winkels, een bijzondere architectuur zowel binnen als buiten, onderscheidende horecagelegenheden, een bioscoop met tien zalen, flagship stores met internationale retailers, een ongekend hoog serviceniveau (vier sterren) en de versmarkt genaamd Fresh! met uitsluitend versproducten. Unibail-Rodamco investeert bijna 500 miljoen euro in de realisatie van de plannen. 

Elektrotechnische werkzaamheden
In opdracht van en in samenwerking met Koers Groep heeft Verkerk Elektrotechniek in kort tijdsbestek diverse elektrotechnische werkzaamheden mogen realiseren ten behoeve van de transformatie van het oude V&D pand:

  • Fabricage en installatie van verdeelkasten (Verkerk fabricaat) voor alle nieuw gecreëerde winkels
  • Aanleg en installatie van de brandmeld-/ en ontruimingsinstallatie voor alle winkels en winkelstraten
  • Installatie van de noodverlichting en vluchtwegsignalering voor alle winkels en winkelstraten
  • Installatie van de LED-verlichting in de gerenoveerde ruimten, onder andere alle toiletgroepen
  • Aanleg en installatie van alle data-bekabeling naar de winkels
Terug naar Utiliteit