fnsteel-verkerk-groep-1
fnsteel-verkerk-groep-2
fnsteel-verkerk-groep-3

FNsteel is ontwikkelaar, producent en leverancier van op maat gemaakt staaldraad voor hoogwaardige toepassingen. In een moderne walserij en draadverwerkingscentrum produceert FNsteel walsdraad en getrokken draad. Hun producten, van staaldraad tot veerstaal, worden onder meer gebruikt in de automotive industrie.

FNsteel, gevestigd in Alblasserdam produceert jaarlijks meer dan 200.000 ton staaldraad en levert dit wereldwijd. Een uniek bedrijf met specialistische kennis!

Metamorfose
Eén van de hallen binnen het FNsteel complex ondergaat momenteel een grondige metamorfose. Verkerk Industrial Services heeft de mooie opdracht gekregen om de aanwezige draadmachine na een interne verhuizing van een grondige inspectie te voorzien, opnieuw te bekabelen en een geheel nieuw stuk infrastructuur te realiseren ten behoeve van de aanwezige apparatuur.

Duurzame LED verlichting
Tegelijkertijd is de hal van ruim 100 meter lang en 25 meter breed geheel voorzien van nieuwe armaturen met duurzame LED verlichting. Hiermee is de hal klaar voor nieuwe en vele kilometers aan staaldraad en veilig en duurzaam werkplezier!

Terug naar Nieuws