Plaatje thumbnail ondertekening Verkerk Vinci

VINCI Energies neemt de Verkerk Groep over

Door deze overname wordt het portfolio van diensten en oplossingen verder versterkt voor beide partijen. De Verkerk Groep zal als naam blijven bestaan en naast de andere merken van VINCI Energies in de markt worden gezet.

Brand-2

Nieuwe regelgeving brandgedrag kabels CPR

Vanaf 1 juli 2017 is het verplicht om volgens de nieuwe regels conform CPR kabels toe te passen waarbij het brandgedrag is opgenomen. Wie is waar verantwoordelijk voor? Wij zetten het op een rijtje!

thumbnail youtube multisensoring-1

VSS Multisensoring bij NOS Journaal

Efficiëntie in de zorg door personeelstekort is een noodzaak. Technische oplossingen is hierdoor noodzakelijk geworden om gestroomlijnder te werken. Het NOS Journaal maakte een mooie reportage!

Verkerk FIRAS-3

Verkerk vergroot portfolio brandveiligheid met FIRAS

Verkerk is trots op het eerste dealerschap in Nederland van FIRAS, een geadresseerd brandmeld- en ontruimingssysteem. Een nieuw tijdperk op het gebied van brandveiligheid is aangebroken!

Plaatje Verkerk Vision 2017 voorkant nieuwsbericht-1

Bedrijfsmagazine Verkerk Vision 2017 online

Een greep uit de veelzijdige projectenportfolio van de Groep, bedrijfsnieuws en interessante interviews met medewerkers op het gebied van elektrotechniek voor Industrie, Utiliteit, Marine & Offshore en de Gezondheidszorg. Lees nu de nieuwste editie van ons bedrijfsmagazine!

IMG_6164

Verkerk Groep ontvangt Kiwa NCP erkenning deelgebied Stil Alarm

Na toetsing door het Kiwa NCP is recentelijk vastgesteld dat de Verkerk Groep als één van de eerste partijen in Nederland officieel erkend is voor het deelgebied Stil Alarm. Wat betekent dat? Maximale veiligheid! 

ATEX gediplomeerden-1

ATEX certificering voor Verkerk Industrial Services uitgebreid

Onze expertise op het gebied van elektrotechnische installaties in relatie met ATEX is recentelijk verder uitgebreid. Hierdoor wordt onze expertise in deze branche wederom uitgebreid!

POPpictures-6

Verkerkloop 2016: Een warmhartig succes!

Zonnig, veel sportievelingen op de been en een geweldig opgehaald bedrag voor het goede doel. De 39ste editie van onze eigen Verkerkloop was weer een fantastische belevenis voor jong en oud!

IMG_0848_klein2

Verkerk lid van Netherlands Maritime Technology

Verkerk Marine & Offshore is sinds 1 maart officieel lid van Netherlands Maritime Technology, een succesvol netwerk van organisaties binnen de maritieme sector. En daar zijn we bijzonder trots op!