Huis-van-de-Energietransitie-Dordrecht-Verkerk-Groep

Verkerk innoveert mee met Huis van de Energietransitie

Donderdag 25 januari is in de Duurzaamheidsfabriek in Dordrecht het Huis van de Energietransitie geopend, een nieuwe leeromgeving voor technisch talent!

FNsteel-Verkerk-Groep-4

Nieuwe duurzame installaties voor FNsteel

Nieuwe aramturen en LED verlichting in een hal van 100 meter lang en een innovatieve draadmachine na een verhuizing inspecteren en opnieuw bekabelen. Een mooie klus voor onze experts! 

Michael-de-Wit-Verkerk-Groep-1

Ver'LED'ten: Servicecentrum Drechtsteden doet het

Veel organisaties willen het: hun bedrijfspand aanpassen naar LED-verlichting. Maar hoe gaat zoiets in zijn werk? Onze expert Michael de Wit aan het woord over de voordelen van ver'LED'ten! 

ARN Recycling kiest voor brandveiligheid van Verkerk Groep

Thermische camera's tegen broei of zelfontbranding

Ieder jaar woeden er tientallen branden bij afval- en recyclingbedrijven. De meeste vuurhaarden ontstaan door broei of zelfontbranding. De oplossing? Thermische camera's!

Plaatje thumbnail ondertekening Verkerk Vinci

VINCI Energies neemt de Verkerk Groep over

Door deze overname wordt het portfolio van diensten en oplossingen verder versterkt voor beide partijen. De Verkerk Groep zal als naam blijven bestaan en naast de andere merken van VINCI Energies in de markt worden gezet.

Brand-2

Nieuwe regelgeving brandgedrag kabels CPR

Vanaf 1 juli 2017 is het verplicht om volgens de nieuwe regels conform CPR kabels toe te passen waarbij het brandgedrag is opgenomen. Wie is waar verantwoordelijk voor? Wij zetten het op een rijtje!

thumbnail youtube multisensoring-1

VSS Multisensoring bij NOS Journaal

Efficiëntie in de zorg door personeelstekort is een noodzaak. Technische oplossingen is hierdoor noodzakelijk geworden om gestroomlijnder te werken. Het NOS Journaal maakte een mooie reportage!

Verkerk FIRAS-3

Verkerk vergroot portfolio brandveiligheid met FIRAS

Verkerk is trots op het eerste dealerschap in Nederland van FIRAS, een geadresseerd brandmeld- en ontruimingssysteem. Een nieuw tijdperk op het gebied van brandveiligheid is aangebroken!

Plaatje Verkerk Vision 2017 voorkant nieuwsbericht-1

Bedrijfsmagazine Verkerk Vision 2017 online

Een greep uit de veelzijdige projectenportfolio van de Groep, bedrijfsnieuws en interessante interviews met medewerkers op het gebied van elektrotechniek voor Industrie, Utiliteit, Marine & Offshore en de Gezondheidszorg. Lees nu de nieuwste editie van ons bedrijfsmagazine!