Serviceverlening aan onze klanten staat hoog in het vaandel bij de Verkerk Groep. 24 uur per dag en 7 dagen in de week is de Servicedienst Verkerk Groep beschikbaar om eventuele problemen het hoofd te bieden.

Adequaat en up-to-date
Op het moment dat er een probleem optreedt in een installatie moet daar direct op geanticipeerd worden en moet het probleem zo snel mogelijk worden opgelost. De Verkerk Groep heeft met diverse collegainstallateurs in Nederland afspraken gemaakt om adequaat en snel te reageren bij storingen of calamiteiten. Deze zogenaamde eerstelijnsinstallateurs moeten natuurlijk, evenals onze eigen servicetechnici, over up-to-date informatie beschikken over de producten en installaties van Verkerk Service Systemen.

Training op maat
Om deze eerstelijnsinstallateurs en andere installateurs de gelegenheid te geven een training te volgen op het gebied van Verkerk Service Systemen zijn er in samenwerking met het Da Vinci College in Dordrecht, Gorinchem en Amersfoort enkele trainingen onder de naam ‘Verkerk Academy’ ontwikkeld.

Interesse?
De Verkerk Academy is ontwikkeld voor servicetechnici die te maken krijgen met inbedrijfstellingen van het Verkerk Service Systeem. Tevens kan de deelnemer na de cursus eenvoudige storingen oplossen. Bij de vervolgcursus wordt dieper op de materie ingegaan en kan de deelnemer ook meer ingewikkelde storingen oplossen. Ook interesse in een training van de Verkerk Academy? Neem contact met ons op via het contactformulier.