Kom onze maritieme oplossingen bekijken!

Offshore Energy is het enige evenement in Nederland dat geheel is gericht op de wereldwijde offshore- en energiebranche. Tijdens deze tweedaagse beurs en conferentie tonen naar verwachting ruim 600 exposanten hun producten en diensten aan ‘s werelds grootste deskundigen, besluitvormers, inkopers, verkopers en beleidsmakers in de olie- en gas-, energie-, offshore- en E&P- industrie.

Op 10 en 11 oktober 2017 hoopt de beursorganisatie ruim 13.500 bezoekers te trekken uit ten minste 65 verschillende landen. De Verkerk Groep bouwt al vele jaren in eigen productie regelpanelen, besturingspanelen, patchpanels, motorcontrolcenters en verdeelinrichtingen die een belangrijke schakel vormen tussen verschillende elektrotechnische installaties en machines.

Voor projecten op het gebied van regeltechniek, industriële automatisering, utiliteit, datacommunicatie en marine zorgt de productieafdeling Paneelbouw voor een optimale kwaliteitsbasis, waarmee storingen in het proces worden voorkomen en een zo hoog mogelijk rendement gehaald wordt.

Wees welkom op onze stand op het NMT Holland Paviljoen tijdens Offshore Energy en bespreek met ons wat voor innovatieve oplossingen wij kunnen realiseren voor uw elektrotechnische vraagstukken!

Terug naar Agenda