Titel
Titel
Subtitel

verkerkgroep innovatie met visie

Advies, ontwerp, realisatie, onderhoud en beheer van duurzame elektrotechnische installaties waarbij kwaliteit, comfort, en veiligheid voorop staan! 

Industrie

Chemische procesindustrie, machinebouw, tankterminals, voedselindustrie en waterzuivering. Met onze kennis en integrale aanpak op het gebied van industriële toepassingen zijn wij in staat om een optimale productiviteit te realiseren voor onze opdrachtgevers!

Utiliteit

Soms groots en meeslepend, soms klein en bijna onzichtbaar. Maar allemaal met evenveel passie en vakkennis gerealiseerd. Van regeltechniek in een ziekenhuis tot de toegangscontrole van een bedrijventerrein. Ons credo is en blijft: innovatie met visie!

Marine & Offshore

De Verkerk Groep bouwt al vele jaren in eigen productie regelpanelen, besturingspanelen, patchpanels, motorcontrolcenters en verdeelinrichtingen die een belangrijke schakel vormen tussen verschillende elektrotechnische installaties en machines!

Gezondheidszorg

Al ruim 30 jaar worden onze oplossingen gebruikt voor alarmering en communicatie. Maar de gezondheidszorg verandert, en wij veranderen net zo makkelijk mee. Totaaloplossingen voor zorginstellingen en langer thuis wonen: Dat is Verkerk!

Industrie

Chemische procesindustrie, machinebouw, tankterminals en voedingsmiddelenindustrie. Onze elektrotechnische expertise in de industriële sector betekent voor u optimale productiviteit.

Utiliteit

Van beveiliging tot energie. Van klimaat tot communicatie. In een kantoor, ziekenhuis, culturele instelling of op een bedrijventerrein. Wij bieden elektrotechnisch dé oplossing!

Marine & Offshore

Kwaliteit en 100% zekerheid. Dat is waar de besturingssystemen van de Verkerk Groep voor de maritieme sector voor staan.
Een onmisbare schakel tussen installaties en machines! 

Gezondheidszorg

Nederland vergrijst. De Verkerk Groep zorgt ervoor dat ouderen dankzij relatief eenvoudige installatietechnische voorzieningen langer thuis kunnen blijven wonen.

Nieuws

Plaatje Verkerk Vision 2017 voorkant nieuwsbericht-1

Bedrijfsmagazine Verkerk Vision 2017 online

Een greep uit de veelzijdige projectenportfolio van de Groep, bedrijfsnieuws en interessante interviews met medewerkers op het gebied van elektrotechniek voor Industrie, Utiliteit, Marine & Offshore en de Gezondheidszorg. Lees nu de nieuwste editie van ons bedrijfsmagazine!

IMG_6164

Verkerk Groep ontvangt Kiwa NCP erkenning deelgebied Stil Alarm

Na toetsing door het Kiwa NCP is recentelijk vastgesteld dat de Verkerk Groep als één van de eerste partijen in Nederland officieel erkend is voor het deelgebied Stil Alarm. Wat betekent dat? Maximale veiligheid! 

Alle nieuwsberichten

Agenda

thestanddesign_View02-1

Zorg & ICT 2017 Jaarbeurs Utrecht

Zorg & ICT is het kennisplatform voor mensgerichte zorginnovatie. Deze vakbeurs is het jaarlijkse ijkpunt voor ICT en innovatie binnen de zorg. Wij ontbreken uiteraard niet in Utrecht van 14 tot en met 16 maart 2017, meld u nu gratis aan!

Alle evenementen

Hoofdkantoor
Zwijndrecht

route

Vestiging
Hoevelaken

route