Titel
Titel
Subtitel

verkerkgroep innovatie met visie

Advies, ontwerp, realisatie, onderhoud en beheer van duurzame elektrotechnische installaties waarbij kwaliteit, comfort, en veiligheid voorop staan! 

slider-industrie

Industrie

Chemische procesindustrie, machinebouw, tankterminals, voedselindustrie en waterzuivering. Met onze kennis en integrale aanpak op het gebied van industriële toepassingen zijn wij in staat om een optimale productiviteit te realiseren voor onze opdrachtgevers!

slider-utiliteit-sep15

Utiliteit

Soms groots en meeslepend, soms klein en bijna onzichtbaar. Maar allemaal met evenveel passie en vakkennis gerealiseerd. Van regeltechniek in een ziekenhuis tot de toegangscontrole van een bedrijventerrein. Ons credo is en blijft: innovatie met visie!

slider-marine-en-offshore-5

Marine & Offshore

De Verkerk Groep bouwt al vele jaren in eigen productie regelpanelen, besturingspanelen, patchpanels, motorcontrolcenters en verdeelinrichtingen die een belangrijke schakel vormen tussen verschillende elektrotechnische installaties en machines!

slider-gezondheidszorg

Gezondheidszorg

Al ruim 30 jaar worden onze oplossingen gebruikt voor alarmering en communicatie. Maar de gezondheidszorg verandert, en wij veranderen net zo makkelijk mee. Totaaloplossingen voor zorginstellingen en langer thuis wonen: Dat is Verkerk!

Industrie

Chemische procesindustrie, machinebouw, tankterminals en voedingsmiddelenindustrie. Onze elektrotechnische expertise in de industriële sector betekent voor u optimale productiviteit.

Utiliteit

Van beveiliging tot energie. Van klimaat tot communicatie. In een kantoor, ziekenhuis, culturele instelling of op een bedrijventerrein. Wij bieden elektrotechnisch dé oplossing!

Marine & Offshore

Kwaliteit en 100% zekerheid. Dat is waar de besturingssystemen van de Verkerk Groep voor de maritieme sector voor staan.
Een onmisbare schakel tussen installaties en machines! 

Gezondheidszorg

Nederland vergrijst. De Verkerk Groep zorgt ervoor dat ouderen dankzij relatief eenvoudige installatietechnische voorzieningen langer thuis kunnen blijven wonen.

Nieuws

Michael-de-Wit-Verkerk-Groep-1

Ver'LED'ten: Servicecentrum Drechtsteden doet het

Veel organisaties willen het: hun bedrijfspand aanpassen naar LED-verlichting. Maar hoe gaat zoiets in zijn werk? Onze expert Michael de Wit aan het woord over de voordelen van ver'LED'ten! 

ARN Recycling kiest voor brandveiligheid van Verkerk Groep

Thermische camera's tegen broei of zelfontbranding

Ieder jaar woeden er tientallen branden bij afval- en recyclingbedrijven. De meeste vuurhaarden ontstaan door broei of zelfontbranding. De oplossing? Thermische camera's!

Alle nieuwsberichten

Agenda

Foto Offshore Energy

Vakbeurs Offshore Energy in RAI Amsterdam

Helemaal op de hoogte raken van alle nieuwigheden binnen de maritieme wereld? Bezoek ons op 10 of 11 oktober tijdens Offshore Energy en bespreek met ons uw elektrotechnische vraagstukken op maritiem gebied!

Alle evenementen

Vestiging
Zwijndrecht

route

Vestiging
Hoevelaken

route