Titel
Titel
Subtitel

verkerkgroep innovatie met visie

Advies, ontwerp, realisatie, onderhoud en beheer van duurzame elektrotechnische installaties waarbij kwaliteit, comfort, en veiligheid voorop staan! 

slider-utiliteit-sep15

Utiliteit

Soms groots en meeslepend, soms klein en bijna onzichtbaar. Maar allemaal met evenveel passie en vakkennis gerealiseerd. Van regeltechniek in een ziekenhuis tot de toegangscontrole van een bedrijventerrein. Ons credo is en blijft: innovatie met visie!

slider-industrie

Industrie

Chemische procesindustrie, machinebouw, tankterminals, voedselindustrie en waterzuivering. Met onze kennis en integrale aanpak op het gebied van industriële toepassingen zijn wij in staat om een optimale productiviteit te realiseren voor onze opdrachtgevers!

slider-gezondheidszorg

Gezondheidszorg

Al ruim 30 jaar worden onze oplossingen gebruikt voor alarmering en communicatie. Maar de gezondheidszorg verandert, en wij veranderen net zo makkelijk mee. Totaaloplossingen voor zorginstellingen en langer thuis wonen: Dat is Verkerk!

Industrie

Chemische procesindustrie, machinebouw, tankterminals en voedingsmiddelenindustrie. Onze elektrotechnische expertise in de industriële sector betekent voor u optimale productiviteit.

Utiliteit

Van beveiliging tot energie. Van klimaat tot communicatie. In een kantoor, ziekenhuis, culturele instelling of op een bedrijventerrein. Wij bieden elektrotechnisch dé oplossing!

Gezondheidszorg

Nederland vergrijst. De Verkerk Groep zorgt ervoor dat ouderen dankzij relatief eenvoudige installatietechnische voorzieningen langer thuis kunnen blijven wonen.

Nieuws

Huis-van-de-Energietransitie-Dordrecht-Verkerk-Groep

Verkerk innoveert mee met Huis van de Energietransitie

Donderdag 25 januari is in de Duurzaamheidsfabriek in Dordrecht het Huis van de Energietransitie geopend, een nieuwe leeromgeving voor technisch talent!

FNsteel-Verkerk-Groep-4

Nieuwe duurzame installaties voor FNsteel

Nieuwe aramturen en LED verlichting in een hal van 100 meter lang en een innovatieve draadmachine na een verhuizing inspecteren en opnieuw bekabelen. Een mooie klus voor onze experts! 

Alle nieuwsberichten

Agenda

Zorg en ICT Verkerk

Zorg & ICT 2018 Jaarbeurs Utrecht

Zorg & ICT is het kennisplatform voor mensgerichte zorginnovatie. Deze vakbeurs is het jaarlijkse ijkpunt voor ICT en innovatie binnen de zorg. Wij ontbreken uiteraard niet in Utrecht van 17 tot en met 19 april 2018, meld u nu gratis aan!

Alle evenementen

Vestiging
Zwijndrecht

route

Vestiging
Hoevelaken

route